időjárás 4°C Taksony 2021. November 29.
logo

Az antiszemitizmus árt Magyarország imázsának

Az antiszemitizmus, az ezzel kapcsolatos jelenségek és a Jobbik tevékenysége árt Magyarország imázsának – jelentette ki a Zsidó Világkongresszus (WJC) elnöke vasárnap sajtótájékoztatón Budapesten.

Kiütéssel nyert a Loki a rangadón

<p>A Debrecen a játék minden elemében jobb volt a Diósgyőrnél, s mivel ezt gólokkal is tudta nyomatékosítani, simán nyerni tudott az OTP Liga 11. fordulójának nagy rangadóján. Az 5–0-s Loki-siker azt is jelentette, hogy a DVSC visszavette a vezetést a Győ

Krokodiltámadás Balatonszárszón

Két embert is megsebesített egy krokodil Balatonszárszón, a Krokodil Zoo nevű hüllőházban vasárnap – hangzott el a Magyar Televízió Híradójában.

Hétfőn mutatkozik be az új, három pártból álló testület

Dániában elfogadták vasárnap az új kormánykoalíció programját, és hétfőn már be is mutatkozik az új, három pártból álló testület – jelentette be vasárnap Helle Thorning-Schmidt szociáldemokrata politikus, a két hete tartott választások győztese.

Iszlamistákkal lépett kapcsolatba az USA

Kairói amerikai diplomaták vasárnap közölték, hogy találkoztak a legbefolyásosabb egyiptomi iszlamista szervezet, a Muzulmán Testvériség képviselőivel.

Elszámolást kell beadniuk a fiatal házasoknak

Elszámolást kell benyújtani a lagzi költségeiről az adóhivatalnak az ifjú házasoknak Palermóban az adóelkerülés elleni harc jegyében – jelentette a La Stampa című torinói napilap a hét végén.

Már nem barikádokat, hanem betonakadályokat emelnek

Betonfallal zárták le az Ibar folyón átívelő hidat Kosovska Mitrovicán a koszovói szerbek vasárnap virradóra. A város északi, szerbek által lakott részét az albánok lakta déli városrésszel összekötő híd a gyalogos forgalom előtt továbbra is nyitva áll.

Ötödször magyar bajnok Lázár

A hatszoros világbajnok Lázár Zoltán vasárnap pályafutása ötödik magyar bajnoki címét gyűjtötte be az Izsákon rendezett fogathajtó ob-n.

Meghalt a miskolci lövöldöző

Meghalt a miskolci lövöldöző vasárnap kora este a Borsod megyei kórházban, a gondos ápolás ellenére – közölte Egyedné Novodonszki Éva, a megyei rendőr-főkapitányság szóvivője vasárnap az MTI-vel. <br /><br /><a href="http://www.mno.hu/portal/813512" targe

Havi 1,8 millió forint kell, és gazdagok vagyunk?

A franciák többsége szerint akkor tekinthető valaki gazdagnak, ha havi jövedelme eléri a 6300 eurót (1,8 millió forint) – derül ki az IFOP közvélemény-kutatóintézet felmérésből, amelyet a Le Journal du Dimanche című francia vasárnapi lap ismertetett.

A magyarok kérik a legtöbb menekültstátust

Több mint kétezer magyar állampolgár folyamodott idén január és augusztus között menekültstátusért Kanadában, ezzel Magyarország az oda érkező menekültek első számú kiindulási országa – jelentette a hét végén hivatalos forrásokra hivatkozva a Toronto Sun.

A minőségi termelés irányába mozdult el a mezőgazdaság

Az Országos Mezőgazdasági és Élelmiszeripari Kiállítás (OMÉK) idei programja az állatbemutatóktól a különböző élelmiszer-ipari vállalkozások kínálatán át a szakmai fórumokig azt mutatta, hogy a magyar mezőgazdaság és élelmiszeripar a minőségi termelés, a

Schmitt: Meghatározók, történelmiek és barátiak

Kárpátalja megye kormányzójával, Olekszandr Ledidával találkozott vasárnap Schmitt Pál köztársasági elnök, aki délután érkezett Ungvárra, a Magyarok XXI. konferenciasorozat keretében kezdett kétnapos kárpátaljai látogatásának első állomására.

1/18584 oldal