Prominens MSZP-sek tagadják Zuschlag állításait + Videó

Az MSZP prominensei nem tudnak sem „B kasszáról”, amiből a FiB-es rendezvényeket finanszírozták, sem ajánlócédulák másolásáról. Baja Ferenc volt kampányigazgató szerint egy elszigetelt eset az, amiről Zuschlag János vallomásaiban beszélt. <br /><br /><a href="http://mno.hu/portal/618457" target="_blank"><strong>• Zuschlag: Arra törekedtem, hogy megússzam</strong></a> <br /><a href="http://mno.hu/portal/618540" target="_blank"><strong>• Zuschlag már tizenhét évesen is benne volt a mutyiban?</strong></a> <br /><a href="http://mno.hu/portal/618964" target="_blank"><strong>• Smasszer csempészte be a mobilt Zuschlag cellájába?</strong></a>

MNO
2009. 02. 28. 12:16
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Tekintse meg a Hír TV összeállítását!


Eltüntetett dokumentumokról, így többek között mintegy ötezer 2002-es kopogtatócédula másolatáról s üres ajánlószelvényekről is beszélt szerdán délelőtt Zuschlag János.

Baja szerint ha valóban történt volna csalás, akkor az MSZP feljelentést tett volna akár saját emberei ellen is, ezért úgy véli, senki nem vonhatja kétségbe a 2002-es és a 2006-os választás legitimitását.

Arató Gergely, akinek Zuschlag Jánossal közös irodája volt a Képviselői Irodaházban, nem tudja, igaz-e, amiről a szocialista politikus beszélt – az oktatási államtitkár csak azt tagadta, hogy a kopogtatócédulák másolása gyakorlat volt.

(hírTV, MTI)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.