Smasszer csempészte be a mobilt Zuschlag cellájába?

A kecskeméti börtön egyik fegyőrét gyanúsítja a Szegedi Katonai Ügyészség azzal, hogy mobiltelefonokat csempészett be az előzetes letartóztatásban lévőknek. Az egyik mobilt abban a zárkában találták meg tavaly októberben, amelyben Zuschlag Jánost is fogva tartották. <br /><br /><a href="/portal/618540"><strong>• Zuschlag már tizenhét évesen is benne volt a mutyiban?</strong></a> <br /><a href="/portal/617964"><strong>• „Lelki kibeszélőshow-kon” vett részt Zuschlag János</strong></a> <br /><a href="/portal/606981"><strong>• Börtöntelefon: készülőben a lex Zuschlag?</strong></a>

MNO
2009. 02. 27. 8:12
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A Bács-Kiskun Megyei Online szerint a Szegedi Katonai Ügyészség a kecskeméti börtön egyik smasszerét gyanúsítja azzal, hogy öt telefont vitt be az intézménybe a raboknak, az egyiket a lap szerint a maffia-bűncselekménnyel gyanúsított volt szocialista képviselő, Zuschlag János cellájába. A készüléket tavaly októberben a szemeteskosárban találták meg. Azt továbbra sem tudni, hogy a mobilt ki használta – a zárkában rajta kívül még két másik rab is volt. A híváslistáról az ügyészség nem árult el semmit.

(hírTV)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.