Újabb bűncselekmények: 10 cég ügyében tett feljelentést Kocsis

A BKV Zrt. belső kontroll igazgatósága által lefolytatott vizsgálat alapján 10 cég 14 szerződésével kapcsolatban merült fel gyanú a Btk. több paragrafusába ütköző bűncselekmények megvalósulása miatt – közölte a BKV. Mint azt a <strong><a href="/portal/694381">pénteki Magyar Nemzet megírta</a></strong>, az érintett cégek többsége ahhoz a kommunikációs és marketingterülethez kapcsolódik, amelyet Regőczi Miklós felügyelt.

MNO
2010. 02. 12. 11:53
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Kocsis István vezérigazgató pénteken ismeretlen tettes ellen feljelentést tett a Budapesti Rendőr-főkapitányságon, mellyel egyidejűleg a BKV Zrt. átadta a vizsgálati jelentést és az ezzel kapcsolatos teljes dokumentációt CD-n a nyomozó hatóságnak.

A közlemény kitér arra is, hogy a közlekedési társaság továbbra is mindenben segíti a rendőrség munkáját, hogy a gyanús ügyek mielőbb tisztázódjanak.

(MNO)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.