Sukoró-botrány: mit bizonyít Bajnai Gordon emlékezetkiesése?

A Fidesz szerint Bajnai Gordon vallomása is azt bizonyítja, hogy felelőtlenül járt el a kormány a sukorói kaszinóberuházással kapcsolatban. Cser-Palkovics András helyettes szóvivő a Hír Televízió Rájátszás című műsorában elfogadhatatlannak nevezte, hogy a kormányfő – állítása szerint – nem emlékszik egy nemzetgazdaságilag kiemelt beruházás részleteire.

MNO
2010. 03. 12. 7:21
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Cser-Palkovics András úgy véli, Bajnai végig támogatta a beruházást: amikor már az Állami Számvevőszék megállapította, hogy többmilliárdos kár érte az államot és az adófizetőket, amikor kiderült, hogy a telekcserével kapcsolatban szabálytalanságok vannak, hogy az ügyészség nyomoz, hogy a földhivatal egyébként nem jegyzi be a csereszerződéseket.

„Most meg azt mondja, hogy nem is emlékszik, hogy ez a szerződés pontosan hogyan jött létre. Mégiscsak kimondható, hogy magánérdekeket képviselt Gyurcsány Ferenc és Bajnai Gordon a közérdek helyett akkor, amikor ezt a beruházást a kezdetektől támogatta gyakorlatilag mostanáig, mert még mindig nemzetgazdaságilag kiemelt beruházássá van minősítve ez a bizonyos kaszinótender” – jelentette ki Cser-Palkovics.

Bajnai nem emlékszik

Bajnai Gordon csütörtök este nyilvánosságra hozott tanúvallomása szerint a miniszterelnök nem emlékszik részletekre, nevekre és a telekcserére a sukorói kaszinóberuházással kapcsolatban.

(hírTV)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.