Hagyó szereptévesztésben

Először a vádlottak padján akart helyet foglalni tegnap Hagyó Miklós annak a rágalmazási pernek az első, úgynevezett békéltető tárgyalásán, amelyben ő – mint magánvádló – indított eljárást lapunk újságírója, Pilhál Tamás, illetve Bielek Péter, a Fővárosi Közterület-fenntartó (FKF) Zrt. vezérigazgatója ellen. Dénes Veronika bírónő figyelmeztette Hagyót, hogy nem a vádlottak padján van a helye (legalábbis ebben az eljárásban – a szerk.) – számol be a csütörtöki Magyar Nemzet.

Magyar Nemzet
2010. 07. 15. 4:00
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Az előzetes letartóztatásban lévő Hagyó Miklóst ezúttal is kéz- és lábbilincsben vezették be a tárgyalóterembe. A BKV-botrányba belebukott szocialista politikus azért indított pert, mert lapunk áprilisban részleteket közölt Bielek Péter rendőrségen tett tanúvallomásából, amelyből kiderült, Hagyó, illetve Demszky tanácsadója, Mesterházy Ernő kézivezérelte az önkormányzati céget, ők szabták meg, kikkel kössenek szerződést, milyen közbeszerzési eljárásokat írjanak ki, mely ügyvédi irodákat bízzák meg a legzsírosabb munkákkal. Például a pusztazámori hulladéklerakó gázkinyerésére kiírt pályázaton is előre megmondták, ki legyen a befutó, majd a tender után a nyertes hetvenmilliót utalhatott vissza a városházára Bielek Péter vallomása szerint – írja a csütörtöki Magyar Nemzet, a lapban bővebben is olvashat a témáról.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.