Következő mérkőzések
Franciaország
18:002024. június 25.
Lengyelország
Hollandia
18:002024. június 25.
Ausztria

Mesebeli juttatások, megelőlegezett bónuszok

Hazarendelték a Magyar Fejlesztési Bank brüsszeli képviselőjét, mert bár a korábbi bankvezetés luxuskörülményeket teremtett számára, tevékenysége nem igazolta a kinntartózkodása szükségességét. Ugyancsak furcsa, hogy az évek óta milliárdos veszteséget felhalmozó, részben állami tulajdonú Garantiqa Hitelgarancia Zrt. vezetőinek az igazgatóság 35 százalékos prémiumelőleget szavazott meg.

Magyar Nemzet
2010. 08. 02. 2:00
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Visszarendelte Budapestre a Baranyay László vezette Magyar Fejlesztési Bank (MFB) a pénzintézet brüsszeli képviseletvezetőjét, Palicskó Csabát. Lapunk értesülései szerint az MFB-nek rendkívül sokba került a külképviselet fenntartása, ugyanakkor az eredmények nem igazolták a ráfordításokat. Az uniós képviseletet ellátó MFB-alkalmazott több mint tízezer eurót, vagyis csaknem hárommillió forintot keresett havonta Brüsszelben, miközben Budapesten is kapott havonta 350 ezer forintot. A külképviselő Audi A6-os gépkocsival járt, amely 14,2 millió forintjába került a pénzintézetnek. Bérelt lakásába új bútort vett, többek között kanapét 1,3 millió forintért, foteleket darabonként százezer, székeket pedig 75 ezer forintért. Az étkezőasztalért és evőeszközkészletért több mint 400-400 ezret fizetett ki az MFB, a szőnyegek másfél millió forintot emésztettek fel. Palicskó Csaba teniszbérletét is az MFB állta, ez 800 ezer forintba került, igaz, az egész szezonra – írja hétfői számában a Magyar Nemzet, melyből további részleteket is megtudhat.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.