Öngyilkos tenyésztők, csődbe vitt cég: a Hajdú-Bét-ügy Budainál + Hang

A Hajdú-Bét-ügyet is előveszi Budai Gyula. A földeladásokat vizsgáló miniszterelnöki megbízott a Lánchíd Rádió kérdésére elmondta: nagy mennyiségű iratanyagot kell ellenőrizniük, de már hozzáláttak a munkához. A Magosz szövetségi igazgatója úgy fogalmazott: a felelősöket ebben az ügyben is meg kell találni.

MNO
2010. 09. 21. 13:33
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Halgassa meg Budai Gyula Lánchíd Rádiónak adott nyilatkozatát!


A Bács-Kiskun Megyei Főügyészség 2009 óta nyomoz a Hajdú-Bét-ügyben. A gyanú szerint a felvásárló Wallis cégcsoport, amely Bajnai Gordon volt kormányfő érdekeltségi körébe tartozott, csődbe vitte a baromficéget.

A hitelezők nem megfelelő sorrendben kapták meg pénzüket. Az egykori kormányfő sógorához köthető vállalkozás például elsőként jutott hozzá a követeléséhez, miközben a beszállítókat nem fizették ki. A vagyonukat vesztett tenyésztők közül többen öngyilkosságot követtek el.

(Lánchíd Rádió)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.