74 milliót kapott a lelépésért, ma is tanácsadó

Szerves része a BKV-ügyben a Központi Nyomozó Főügyészségen zajló büntetőeljárásnak B. Gábor, a közlekedési cégtől csaknem 74 millió forintos végkielégítéssel távozott egykori főosztályvezető, jelenlegi szakszervezeti bizalmi ügye. A fővárosi vállalat az egyik cégénél ma is tanácsadóként dolgozó férfiról nem nyilatkozik. A szakszervezet elnöke szerint már nincs is ügy.

Magyar Nemzet
2010. 12. 06. 4:00
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

BKV-s munkaviszonyának megszüntetése közben kötött gazdasági tanácsadói szerződést az önkormányzati cég tulajdonában álló Vasúti Járműjavító Szolgáltató (VJSZ) Kft.-vel B. Gábor, jelenleg is aktív szakszervezeti vezető – derült ki a lapunkban több mint egy éve ismertetett felügyelőbizottsági vizsgálati anyagból. A férfi 2007-ben több mint 74 millió forint végkielégítést, illetve juttatást kapott, amelyből 30 millió forintot a BKV is jogosulatlannak talált, ezért Kocsis István vezérigazgató ebben az ügyben is feljelentést tett – további részletek a Magyar Nemzet hétfői számában.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.