Első fokon egymillió forint megfizetésére kötelezték Vadait

Elmarasztalta első fokon a szocialista Vadai Ágnest a Szolnok Megyei Munkaügyi Bíróság. A politikus távollétében hozott határozat a szakértői díjakon és a perköltségen túl több mint egymillió forint elmaradt munkabér megfizetésére kötelezte a képviselőt.

MNO
2011. 07. 11. 19:24
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Vadait egy volt munkatársa perelte be, azt állítva, hogy 2002 és 2006 között feketén foglalkoztatta őt: kampányfeladatokat látott el, illetve a pártéletet szervezte Vadai választókörzetében. 2006 után szerződést is ajánlottak neki, amiről úgy tudta, 2010-ben jár le.

A férfi azt állította, hogy nem kapott saját példányt, később szembesült vele, hogy a szerződés csak 2008-ig szólt, illetve hogy az azon szereplő aláírás nem az övé. A férfi azt is mondta: nem ő volt az egyetlen, aki bejelentés nélkül dolgozott a képviselőnek.

(hírTV)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.