Galambos Lajos mindenképpen vallomást tesz? + Videó

Gyanúsítottként hallgatják ki a Budapesti Katonai Ügyészségen kedden Galambos Lajost – erősítette meg a Hír Televíziónak Molnár Lajos.<br /><br /><a href="http://www.mno.hu/portal/796483" target="_blank"><strong>• Lázár fenntartaná a titkosítást, ha szakmai ügyről van szó</strong></a>

MNO
2011. 07. 12. 7:27
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Molnár Lajos a Hír Televíziónak azt mondta, hogy kedden kilenc órára idézték be védencét, az erről szóló értesítést hétfőn fél négykor kapták meg.

Az ügyvéd cáfolta azt az értesülést, hogy Galambos Lajos nem tesz kedden vallomást. Molnár Lajos azt mondta, ha ügyfele olyan kérdéseket kap, melyek segítenek tisztázni őt, akkor válaszolni fog az ügyészségnek. A védő azt is elmondta, hogy tudomása szerint Galambos Lajos meggyanúsítása nem függ össze az Egymásért alapítvány, valamint Jakubinyi Róbert ügyével.

Laborc Sándor védője Zamecsnik Péter pedig azt mondta a hírTV-nek, hogy nem számít arra, hogy az ő védencét is beidéznék, mert Laborc Sándor érintettségét az ügyben már tisztázták. Hozzátette: arra sem számít, hogy Szilvásy György volt titokminisztert behívnák az ügyészségre.

Az ügyvéd tájékoztatása szerint egy olyan jellegű kihallgatás, mint most Galambos Lajosé, akár 2-3 órán át is tarthat. Zamecsnik Péternek ugyanakkor nincs információja arról, hogy miért hívták be a Budapesti Katonai Ügyészségre Galambos Lajost – számolt be a helyszínről a hírTV tudósítója.

(hírTV)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.