Kolompár Orbán is élőben akar szerepelni a hírTV-ben + Videó

Kitért a kiskunmajsai szakértői munkájával kapcsolatos kérdések elől Kolompár Orbán. Az OCÖ egykori vezetője a Hír Televízió kérdésére sem akarta elárulni, hogy Kiskunmajsa önkormányzata milyen tanácsadásért fizetett az egykori cigány vezetőnek bruttó 100 ezer forintot.<br /><br /><a href="http://www.mno.hu/portal/798862" target="_blank"><strong>• Kolompár tovább regnál</strong></a><br /><a href="http://www.mno.hu/portal/797222" target="_blank"><strong>• Ilyen sokat érnek Kolompár Orbán tanácsai?</strong></a>

MNO
2011. 07. 25. 9:24
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A település önkormányzata idén májusban határozatlan idejű szerződést kötött a többszörösen perbe fogott korábbi országos cigány vezetővel romaintegrációs tanácsadás címén, miközben helyi cigány önkormányzati vezetőként is a romák segítése lenne a feladata.

„Egyenes adásban vagyok hajlandó önöknek nyilatkozni, ugyanis nagyon sok olyan tényt ferdít el a hírTV, a Magyar Nemzet, az Echo Televízió, ami nem felel meg a valóságnak. Amennyiben behívnak a hírTV-be, egyenes adásban nagyon szívesen válaszolok minden üggyel kapcsolatos kérdésükre” – mondta Kolompár. Az OCÖ korábbi vezetője a hírTV riporterének kérésére elismerte, hogy létezik a szakértői szerződés. Kolompár Orbán a hírTV azon kérdésére, hogy százezer forintról szól-e, illetve mit kellett érte tenni, nem válaszolt.

(hírTV)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.