Vadai kiakadt: „Maguknak elgurult a gyógyszere”? + Videó

Csalás és más bűncselekmények gyanújával nyomoz a rendőrség az MSZP-s Vadai Ágnes férje szerződésének ügyében. A BRFK tájékoztatása szerint egyelőre iratokat kértek be, és azok áttanulmányozása zajlik. Egyelőre ismeretlen tettes ellen nyomoznak.

MNO
2011. 08. 09. 14:36
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A gyanú szerint a szocialista politikus férje 2009-ben négymillió forintot kapott tanácsadásért a fővárosi tulajdonú Parking Kft.-től. A cégnél lefolytatott belső ellenőrzés során azonban alig találták nyomát munkavégzésnek.

Az ügyben Budai Gyula elszámoltatási kormánybiztos javaslatára a cég vezetése tett feljelentést. A hírTV kérdésére azt mondta, az ügyről Budai Gyulát kellene megkérdezni. Arra a kérdésre, hogy ártatlannak tartja-e férjét, Vadai úgy reagált: „Maguknak elgurult a gyógyszere?! Hát, természetesen...” Azt is közölte: az eljárást politikai támadásnak tartja.

(hírTV)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.