Tízmilliókat fizettek a semmiért?

Újabb bűncselekménnyel gyanúsítják Hosszú Sándort – értesült lapunk. A Kóka János gazdasági minisztersége idején a vasutaskörökben egyszerűen SZDSZ-es cégnek titulált MÁV Informatika korábbi vezetőjét 2009-ben elsőként hallgatták ki jelentős vagyoni hátrányt okozó hűtlen kezelés gyanújával. A cégnél folytatott eljárásnak jelenleg tizennégy gyanúsítottja van.

Magyar Nemzet
2011. 09. 14. 2:00
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Lapunk úgy tudja, Hosszú Sándort azzal gyanúsítják, hogy az elmúlt években több mint nettó harmincmillió forintot vehetett fel úgy, hogy ezért nem végzett munkát. Az eljárás során az is felvetődött, hogy Hosszú Sándor összesen huszonötmillió forint értékben kötött fiktív szerződéseket külsős cégekkel, és a nyomozók vizsgálják a zrt.-nél az elmúlt években a gépkocsi- és mobiltelefon-használat, valamint a kafetériajuttatások terén kialakult visszaélésgyanús gyakorlatot is – részletek a Magyar Nemzet szerdai számában.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.