Június 13-án indul a Hagyó-per + Videó

Hagyó Miklós volt MSZP-s főpolgármester-helyettes és tizennégy társának büntetőperét június 13-ra tűzte ki a Kecskeméti Törvényszék.

WA
2012. 05. 10. 2:19
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A BKV Zrt. kárára bűnszervezetben elkövetett hűtlen kezelés és más bűncselekmények miatt induló elsőfokú bírósági eljárásban a Hadnagy Ibolya vezette tanács az ügyészi vádirat-ismertetéssel kezdi az ügy tárgyalását – közölte Sárközy Szabolcs, a törvényszék szóvivője. A per egy hónappal később, július 13-án folytatódik. A szóvivő azt is elmondta: a kiemelt ügyben az eljárás bírája szeptembertől december végéig további huszonhét tárgyalási napot jelölt ki, amelyekről a törvényszék a napokban részletesen tájékoztat.

Arról is írtunk,hogy a Heti Válasz információi szerint három bűnesettel vádolja az ügyészség Hagyó Miklóst a BKV-ügyben. A hetilap azt írta: „MSZP-pénztárosok és SZDSZ-nagyságok helyett a balhét vállalatvezetők és kisvállalkozók viszik majd el”.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.