Hűtlen kezelés gyanújában Galambos + Videó

Újabb bűncselekménnyel, ezúttal hűtlen kezeléssel gyanúsította meg a Központi Nyomozó Főügyészség budapesti regionális osztálya Galambos Lajost.

TK
2012. 06. 06. 3:00
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Molnár Lajos, Galambos védője úgy tájékoztatta a lapot, hogy védence tizenöt oldalas vallomást tett, amelyben tagadta az új ügyszámon indult eljárásban megfogalmazott bűncselekmény elkövetését. Mint mondta, a vallomástétel után azzal az indítvánnyal fordult a nyomozó hatósághoz, hogy bűncselekmény hiányában szüntessék meg az eljárást ügyfelével szemben, mert álláspontja szerint Galambos Lajos az idegen vagyon kezelésével kapcsolatban nem szegte meg jogszabályi kötelezettségét.


Az ügyvéd a nem nyilvános minősítésű eljárásról azt valószínűsítette: az újabb gyanú közlése összefügg azzal vallomással, amelyet a titkosszolgálati hátterű Egymásért alapítvány első fokon elítélt vezetője, Földesi-Szabó László ügyészségi kihallgatásán tett.

További részletek a Magyar Nemzet szerdai számában.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.