Wiesztre vallott volt párttársa is

Folyamatosan tudtam arról, hogy az újbudai MSZP korábbi befolyásos vezetője mikor mennyi pénzt kért és kapott a kerületi ingatlanokért – mondta a Wieszt-per tárgyalásán Sz. Mária tanú.

WA
2012. 06. 05. 3:20
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Hétfőn Gálfi Istvánt, a vesztegető feljelentőt is meghallgatták. A tanú egy másik ingatlannál több mint nyolcmillió forintot fizetett egy ügyvédnek a vételi lehetőségért. A védők arról faggatták, a 2005-ben és 2007-ben történt esetek ügyében miért csak a 2010-es választások idején tett feljelentést. A bíró arra is kíváncsi volt, a vállalkozó miért vette fel videóra, hogy pénzt ad át Wiesztnek, aki a Budapesti Kereskedelmi és Iparkamara főtitkára is volt. – Egy vállalkozói fórumon elszóltam magam. A saját biztosításomra készített felvételt megmutattam egy fideszes képviselőnek. Az akkori ellenzék sajtótájékoztatót tartott az ügyről. Nem volt más választásom: feljelentést tettem, hogy mentesüljek a büntetés alól – mondta Gálfi.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.