Zuschlag hamarosan szabadul, könyvet fog írni

Tizenöt nap múlva szabadulhat Zuschlag János. Az elmúlt hónapokban többször is kiengedték néhány napra, így Facebook-oldalán kérte ismerőseitől, hogy adjanak neki tanácsot, mivel tudna foglalkozni.

2013. 09. 03. 17:00
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Az egykori ifjúszocialista botrányhős könyvet fog írni Zuschlag-ügy címmel. Zuschlag János 2007. szeptember 21-e óta ül börtönben bűnszövetkezetben, folytatólagosan elkövetett csalás bűntette, továbbá magánokirat-hamisítás, valamint felbujtóként elkövetett bűnpártolás miatt. Zuschlag János és társai civil szervezetek közbeiktatásával szabálytalanul használtak fel a központi költségvetéstől, a Fővárosi Önkormányzattól, a Táncsics Mihály Alapítványtól és az Európai Uniótól pályázatokon elnyert támogatásokat. Az összeg egy részéből baloldali politikai ifjúsági szervezetek rendezvényeit, táborait finanszírozták, illetve a kiskunhalasi MSZP-alapszervezet működtetésére fordították.

A képviselő akkor mondott le mentelmi jogáról, amikor a Terror Háza előtt tartott Virágokkal az új nyilasok ellen című rendezvényen azt mondta az elhurcolt zsidó áldozatokkal kapcsolatban, hogy „azok már nem fáznak”. Megjegyzését és nevetgélését egyedül a Hír TV rögzítette. Szavai komoly felháborodást keltettek, bocsánatkérése után le is mondott országgyűlési képviselői mandátumáról.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.