Helyreigazítás

Helyreigazítás

MNO
2014. 06. 05. 9:31
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A bíróság megállapította. hogy az alperes megsértette a felperes emberi méltóságát, és képmása védelméhez fűződő személyiségi jogát, azzal, hogy a kiadásában megjelenő Magyar Nemzet 2011. október 15-i számában, s internetes kiadásában „Hagyó sírt az ügyészségen” címmel megjelent írás illusztrációjaként felperest bilincsben ábrázoló képeket tett közzé, felperes hozzájárulása nélkül, s a vele szemben elrendelt kényszerintézkedés megszüntetését követően – ezzel azt a hamis látszatot keltve, hogy felperes még a cikkek megjelenésekor is előzetes letartóztatásban volt. A bíróság az alperest a további jogsértéstől eltiltotta. A történtekért elnézést kérünk.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.