Húszéves egyetemistát indít Thürmer Veszprémben

Thürmer azt mondta, tiszteli Navracsicsnak a térségben végzett munkáját, ezért a legjobb jelöltjüket indítják.

MD
2014. 12. 19. 11:34
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Thürmer Gyula szerint a 2015. február 22-ei időközi választás tétje az, hogy sikerül-e a parlamentben olyan társadalmi rétegek érdekeit képviselni a jövőben, akiknek a képviselete eddig nem volt jelen, ilyenek a szegények, a pályakezdők és az egyetemisták.

Ennek érdekében indította a Munkáspárt a közelmúltban az újpesti választásokon 25 éves jelöltjét és ezért jelölte a 20 éves egyetemi hallgatót Veszprémben – közölte a pártelnök. Hozzátette, bár Szentpáli Kolos nem veszprémi, jól ismeri a fiatalok, diákok problémáit.

Thürmer Gyula azt mondta, tiszteli az uniós biztossá kinevezett Navracsics Tibornak a térségben végzett munkáját, ezért a legjobb jelöltjüket indítják, akinek a feladata egy jól működő térség meglévő értékeinek megőrzése és elsősorban a diákok, a családalapítás előtt álló fiatalok érdekképviselete.

Szentpáli Kolos arról beszélt, hogy tapasztalatai szerint a jelenlegi parlamenti képviselők elszakadtak azoktól, akiket képviselnek, ami az ő esetében nem fordulna elő.

A február 22-e időközi választáson Veszprém megye 1-es számú egyéni választókerületében az európai uniós biztossá kinevezett Navracsics Tibor helyére választanak képviselőt.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.