Szilvásy bíróság elé citálja Rogánt

Szilvásy György szerint Rogán Antal valótlan állít Portik Tamást illető kapcsolatáról.

HZS
2014. 12. 03. 13:45
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Korábban Rogán Antal azt mondta, nem ő találkozgatott rendszeresen Portik Tamással, hanem Gyurcsány Ferenc volt titokminisztere, Szilvásy György. A kormánypárti politikus arra reagált, hogy Portik Tamás az Aranykéz utcai robbantás és a Fenyő-gyilkosság miatt folyó büntetőper aznapi tárgyalásán arról beszélt: Rogán Antal, a Fidesz frakcióvezetője hazudik, amikor azt állítja, hogy nem ismerik egymást.

Szilvásy György azt mondta: soha nem találkozott Portikkal és nem adott megbízást sem neki, sem bárki másnak fideszes politikusok lejáratására. Ezzel kapcsolatban már több becsületsértési pert is jogerősen megnyert – tette hozzá. A volt titokminiszter szerint a jelenlegi kormánypárti politikusok állításai csak arra szolgálhatnak, hogy „saját kétes ügyeikről” megpróbálják elterelni a közvélemény figyelmét.

Szilvásy György elmondta: „a frakcióvezető valótlan állításai” miatt ismét kénytelen lesz bíróság előtt elégtételt venni, bár személy szerint azt tartaná a legjobb megoldásnak, ha a kormánypárti politikusok visszavonnák valótlan állításaikat. A politikai korrektség legalábbis ezt kívánná meg – fűzte hozzá.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.