Újabb demonstráció: ezúttal síppal akadályozták a Hír TV riporterét

18 órakor a Kossuth téren újabb kormányellenes demonstráció kezdődött.

2014. 12. 04. 17:48
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A demonstrálók a NAV „korrupt vezetőinek” lemondását követelik, és a magánnyugíjpénztári megtakarítások védelmében tartanak beszédeket.

A Kossuth téren két rövid beszéd hangzott el a Nagy Imre szobornál, innen a Lánchídon át a Várba vonulnak a résztvevők, ahol újabb felszólalások következnek. A tömegben megjelentek baloldali politikusok, ott van az eseményen például Demszky Gábor volt főpolgármester.

Tudósítónkat a korábbi tüntetésekhez hasonlóan ismét megzavarták bejelentkezése alatt, egy férfi síppal akadályozta munkavégzésében.

Mint arról korábban beszámoltunk: több internetes oldalon a Hír Televízió riportereinek felpofozására, megdobálására és felgyújtására buzdítottak egyesek a csütörtök esti tüntetés előtt.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.