Lemondott önkormányzati bizottsági helyéről Juhász

Az Együtt politikusa bejelentette, hogy a testületi üléseken nem kíván a jövőben részt venni.

MNO
2015. 01. 15. 14:50
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A közlemény szerint Juhász ezzel kifejezte abbéli szándékát, hogy nem kívánja önkormányzati munkáját, képviselői feladatait ellátni.

„Juhász Péterről sajtóhírekből már tudható, hogy csődbe ment cégek, adótartozások maradnak utána mindenhol. Most a képviselői munkáját adta fel, ezzel visszaélt választói bizalmával, ahelyett, hogy a választóktól kapott felhatalmazását tényleges munkára váltotta volna” – áll a közleményben.

Juhász a Hír TV szerint azt közölte, a kerület bűncselekményt követ el, ehhez pedig nem kíván asszisztálni.

Juhász Péter az elmúlt napokban aktivizálta magát, a belvárosi ingatlaneladások kapcsán szerdán tüntetést szervezett Rogán Antal ellen, míg december 29-én bűnszervezetben elkövetett csalás és más bűncselekmények vélelmezett gyanújával, ismeretlen tettes ellen tett feljelentést az ügyben.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.