Minden eddiginél többet fordítanak a rászorulókra

Több mint kétezer településen ingyenes tűzifával és szénnel segítenek.

MA
2015. 01. 26. 22:07
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A kormánypárti képviselőcsoport közleményében kiemelte: a rezsicsökkentésnek köszönhetően átlagosan 25 százalékkal kerül kevesebbe a fűtés, mint korábban, a legrászorultabbakat pedig ingyenes tűzifával és szénnel segítik több mint kétezer kistelepülésen.

A hárommilliárd forint értékű ingyenes tüzelőanyagot az önkormányzatok osztják szét, előnyt élveznek a kisnyugdíjasok, a halmozottan hátrányos helyzetű és gyermeket nevelő családok – írta reagálásában a Fidesz-frakció.

Hozzátették: a kormány minden eddiginél többet fordít a szociális tűzifaprogramra, a hajléktalanellátásra, az utcai ellátás működtetésére, a rászorulók étkeztetésére, valamint a foglalkoztatási és felzárkóztatási programokra.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.