Rogán: Orbán Viktor ki fogja tölteni a ciklusát

Rogán Antallal, a Fidesz parlamenti frakcióvezetőjével a Magyar Hírlap hétfői számában jelent meg interjú.

MNO
2015. 01. 19. 6:41
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Rogán Antal, a Fidesz parlamenti frakcióvezetője példaként említette, hogy miközben tetemesen csökkennek a benzinárak, a pékszövetség, amely korábban mindig panaszkodott, most hallgat. „Miért nem csökken a kenyér vagy a kifli ára? Vagy más szolgáltatásoké?” Ugyanezt a kérdést egyébként az MNO is feltette már egyik blogjában, íme!

Rogán Antal beszélt arról is, hogy reálisan 2018 és 2020 között kerülhet a magyar gazdaság, a magyar állam abba a helyzetbe, hogy dönthessen arról, bevezeti-e az eurót. Külön mérlegelés kérdése, hogy belépünk-e az euróövezetbe, ám annak pénzügyi feltételei akkorra teljesíthetők lesznek – tette hozzá.

A lap kérdését, mely szerint a baloldalon arról beszélnek, hogy 2017-ben Áder János után Orbán Viktort szeretnék államfővé választani, és kiterjesztenék a köztársasági elnök jogkörét, így félprezidenciális államformát vezetnének be, a politikus így kommentálta: „Ostobaság. Orbán Viktor volt a miniszterelnök-jelöltünk, őt választották az emberek, és ki fogja tölteni a ciklusát.”

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.