Szigetvári Polt és Rogán ellen

Polt Péter legfőbb ügyészt hivatalából való eltávolítással fenyegette meg tegnap Szigetvári Viktor.

Munkatársunktól
2015. 01. 09. 5:45
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Az ügyészség vezetőjét fel is szólította: ne a Fővárosi Főügyészség, hanem a Központi Nyomozó Főügyészség folytassa le az eljárást abban az ügyben, amelyet tavaly decemberben tettek a kerületi ingatlaneladások miatt. – A lehető leghamarabb rendeljenek el nyomozást, állítsák bíróság elé az érintetteket – emelte ki Szigetvári, aki annak ellenére megnevezte, kikre gondol, hogy a feljelentést ismeretlen tettes ellen tették.

A pártvezető az állította: Polt „bűnsegédként” asszisztál az „ingatlanmaffia” ügyeihez, s megnevezte Rogán Antal volt belvárosi polgármestert, a Fidesz parlamenti frakcióvezetőjét és Portik Tamást, a Prisztás-gyilkosság ügyében nem jogerősen elítélt vállalkozót. A belvárosi önkormányzat lapunkkal közölte: mindenkivel szemben, aki valótlanságot állít, megteszik a szükséges jogi lépéseket. Az V. kerületi pénzügyi bizottság jövő kedden kezd hozzá az ingatlaneladások vizsgálatához.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.