Új ügyvezető igazgató a Kello élén

Január 15-től Tőczik Zsoltnak hívják a Könyvtárellátó Nonprofit Kft. ügyvezető igazgatóját.

TK
2015. 01. 09. 21:14
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A közleményben hangsúlyozták: a kormány célja a magas színvonalú, a képességeknek megfelelő oktatás és nevelés biztosítása valamennyi gyermek számára. Mint írták, ennek alapfeltételei a tankönyvellátással kapcsolatos folyamatok, amelyek elmúlt időszakát értékelve történt változás a Kello vezetésében.

Tőczik Zsolt kiterjedt vezetési tapasztalatokkal rendelkezik, az elmúlt években a nagyvállalati szektorban tevékenykedett ügyvezető igazgatóként – írták.

Az államtitkárság továbbra is mindent megtesz annak érdekében, hogy a tanulók időben megkapják tankönyveiket, egyrészt a jogszabályok módosításával és az eljárások további racionalizálásával, másrészt a feladatok végrehajtásának szigorúbb felügyeletével – olvasható a köznevelési államtitkárság közleményében.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.