Váradynak elege lett az aktivistáskodásból?

Kiszáll a Most Mi szervezéséből Várady Zsolt. Az operaház előtti pénteki tüntetést szervező, korábban drogügybe keveredett Iwiw-alapító mindezt vasárnap este tudatta.

MNO
2015. 01. 05. 7:42
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Az okok között említi, hogy bár céljuk ugyanaz, a konkrét megvalósítás tempójában és mikéntjében sokszor nem értettek egyet. Leszögezte azt is, hogy nem politikai nyomás miatt hozta meg döntését, valamint hogy nem az együttműködési képesség hiánya vezetett ide, hanem az idő rövidsége. Mint írja: az aktivistáskodásra szánt idejét kitölti a behirdetett weboldal készítése, emiatt sem tud a következő hónapokban aktív tagja lenni a szervezetépítésnek.

A Nol.hu kérdésére azt válaszolta, hogy ha hívják, szónokként szívesen fellép ezután is, amennyiben szükséges, kisebb szervezői feladatokat is vállal, de most muszáj volt kicsit hátrább lépnie. Elmondta azt is: hallotta a pénteki tüntetés utáni kritikákat, ám azok nem játszottak szerepet a döntésében.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.