Ajándékzseton Andy Vajnától

A film- és kaszinómogul most nem gyémánt nyakékkel, hanem ingyenzsetonnal kedveskedett.

MNO
2015. 02. 20. 17:44
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Beköszöntött Kínában az új év. Ennek nemcsak a távol-keleti országban örülnek, hanem hazánkban is. Az ünnep alkalmából az Andy Vajna érdekeltségeibe tartozó – harmadik, ötödik, nyolcadik és tizennegyedik kerületi – kaszinók ötezer forintos ajándékzsetonnal várják a szerencsejáték szerelmeseit.

A pénteki napon a Corvin-negyednél található Las Vegas Casino a soros. A bejáratnál hatalmas tömeg várta, hogy sorra kerüljön és próbára tegye magát Fortuna előtt. A hosszú várakozás után az ajándékba kapott zsetont egy összegben lehet felhasználni.

A józsefvárosi kaszinó már korábban a hírek középpontjába került, ugyanis január 22-én bombariadó miatt vizsgálták át a tűzszerészek az épületet – robbanásra alkalmas szerkezetet nem találtak.

A napokban Andy Vajna felesége révén került a hírekbe, miután óriási felzúdulást keltett Vajna Tímea egyik Facebookra kitett bejegyzése. Tímea Valentin-napra egy gyémánt nyakéket kapott ajándékba. Érzelmeit nem tudta kordában tartani, és a közösségi portálon bejegyzésében így írt: „Remélem, minden nő valami hasonló ajándékot kapott Valentin-napra! A gyémánt örök! Minden nő megérdemli a csillogást. Köszönjük az ékszereket a Caprice-nak! Hamarosan kapható lesz a Dorottya Diamond Palace-ben az általam tervezett kollekcióval együtt!”

A magyar szociális viszonyok iránt némiképp érzéketlennek ható, és erősen reklámszagú bejegyzésre rengeteg kemény hozzászólás érkezett, amelyek csak néhány óráig voltak elérhetők az internetezők számára, azután törölték őket. Mint korábban az Origo is megírta, Vajna Tímea tavaly decemberben háromszázmillió forintból nyitott ékszerboltot, ahol különleges ékszereket, gyémántokat lehet vásárolni és eladni.

 



Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.