Bombát találtak a székesfehérvári vasútállomásnál

A világháborús robbanótesttel kapcsolatos munkákat 23 óra után kezdik meg a tűzszerészek.

HZS
2015. 02. 13. 19:10
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Bátyi Edina elmondta: egy száz kilogrammos angol bombát találtak. A világháborús robbanótesttel kapcsolatos munkákat 23 óra után kezdik meg a tűzszerészek, akkor lezárják a pályaudvart, a Béke teret és az onnan az állomásra vezető utakat is. A lezárás lakóházakat nem érint – tette hozzá.

Kavalecz Imre, a Mávinform sajtóügyeletese elmondta: a tűzszerészek várhatóan fél óra alatt elvégzik a szükséges munkákat, így mindez a vonatközlekedést csak akkor érinti, ha elhúzódna az intézkedés.

Ha nem elég a fél óra, akkor két, Budapest-Kelenföldről Székesfehérvárra tartó vonatot érinthet az állomás lezárása – mondta. Az első 23 óra 45 perckor, a másik fél órával később érkezne az állomásra. Ebben az esetben az utasokat Gárdonytól vagy Dinnyéstől busszal hoznák el Székesfehérvárra.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.