Halálra késelték a NAV munkatársát

Meggyilkolták a NAV egyik munkatársát munkavégzés közben a XX. kerületben.

NT
2015. 02. 23. 19:40
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Megkéselték a NAV két munkatársát munkavégzés közben egy pesterzsébeti családi háznál. Egyikük a helyszínen meghalt, kollégáját súlyos sérülésekkel szállították kórházba. A gyanúsítottat a helyszínre érkező rendőrök elfogták, a 35 éves férfit őrizetbe vették. Információink szerint a házban egy illegális autószerelő-műhely működött. A Nemzeti Adó- és Vámhivatal és a Nemzetgazdasági Minisztérium az áldozat családjának részvétét fejezte ki. Közleményükben azt írták: az elhunyt dolgozót a NAV és a minisztérium is saját halottjának tekinti.

„A jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint 2015. február 23-án 13 óra 45 perc körüli időben egy Budapest, Géza utcai társasház egyik lakásában az ott lakó 35 éves férfi egy késsel rátámadt a NAV szolgálatban lévő két munkatársára. A férfiak közül a támadás következtében az egyikük a helyszínen az életét vesztette, kollégáját a mentőszolgálat munkatársai kórházba szállították. A 35 éves gyanúsítottat a kiérkező rendőrök rövid időn belül a helyszínen elfogták. Elszámoltatása megkezdődött. A BRFK megkezdte az eset körülményeinek vizsgálatát” - mondta el Göndöcs Bernadett, a BRFK sajtóreferense a Hír TV-nek.

Információink szerint egy névtelen bejelentő hívta ki a rendőrséget, ennek és a hatóságok gyors reakciójának köszönhető, hogy elkapták az elkövetőt.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.