Számos új repülőjárat indul Budapestről

Tizenegy új, többnyire déli, délnyugati irányba induló közvetlen járat indul Budapestről.

HZS
2015. 02. 25. 18:50
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A Kanadába indulók két légitársaság járatai közül választhatnak, az Air Transat menetrendszerűen hetente indít járatot Torontóból és Montrealból és a görög hátterű startup SkyGreece pedig hetente kétszer közlekedik Toronto és Magyarország között. Így ismét lesz Magyarország és Észak-Amerika között közvetlen légi összeköttetés.

A spanyol Vueling Rómába és Barcelonába, a SAS Stockholmba, a Ryanair Athénba indít új járatokat, valamint visszatér a spanyol Iberia egy madridi útvonallal.

A Wizz Air menetrendje újdonságaként kerül a menetrendbe a Szardínia szigetén fekvő Alghero, a hollandiai Maastricht és az egyiptomi Hurghada is, ahová eddig csak chartergépek közlekedtek.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.