Magyarázza bizonyítványát az MTVA-vezér

A Népszabadságnak adott interjújában Szabó László Zsolt arról beszélt, nem nézettségi elvárásokat kell teljesíteniük.

MD
2015. 03. 21. 11:19
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A lap szombati számában megjelent interjúban az M1 hírcsatorna nézettségéről azt mondta: az majd emelkedni fog, időt kell adni a nézőknek, és türelmesnek kell lenni a készítőkkel szemben is. „Az M1-et napi szinten több millióan nézik, én ezt sikernek gondolom” – tette hozzá.

Szabó László Zsolt beszélt arról is, hogy a műsorokat illetően ma még nyilván vannak olyan elemek, amelyekben van javulni való. Úgy fogalmazott: „minden kezdet nehéz, minden kritikát komolyan veszünk, de arra nem szolgáltak rá a kollégáim, amit bizonyos sajtótermékek műveltek velük”. A hibákat napról napra kiküszöbölik, és ma már üzemszerűen működik a hírcsatorna – tette hozzá. Elfogadhatatlannak nevezte, hogy a műsorvezetőket, riportereket gyakran alpári módon gyalázzák. „A közönségszolgálatunkhoz a kritikák mellett nagyon sok dicséret is érkezik, ami erősít bennünket abban, hogy jó irányba haladunk” – jegyezte meg a vezérigazgató.

Elmondta azt is: felmérték, hogy elindulhat-e az új csatorna, és tudták, az indulásnak vannak kockázatai, de ezeket vállalták.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.