Mesterházy trágár cetlivel szórakoztatja rajongóit

Fidesz-gyalázó akrosztichont állított össze egy szorgalmas vásárló a termékek kezdőbetűjéből egy Tesco önkiszolgáló pénztáránál.

2015. 03. 19. 11:17
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

„A legjobb kép az utolsó vasárnapi bevásárlásról” címmel, cikként tálalta a 444.hu az internet népének legújabb leleményét. Egy Facebook-felhasználó tett fel a világhálóra egy tescós számlát az utolsó olyan vasárnapról, amikor még vásárolhatott a hipermarketben. A cetlin a termékek kezdőbetűiből az alábbi akrosztichon olvasható ki:

A legutóbbi két országgyűlési választáson (2010 és 2014) is elbukott MSZP kormányfőjelöltje, Mesterházy Attilának annyira megtetszett a kép, hogy a Facebookon tovább posztolta a trágár szókapcsolatot megjelenítő képet – ezzel a kommentárral: „Nézzétek meg, egyszerűen zseniális! :)”

Mesterházy ugyanakkor az utóbbi időben inkább háttérbe húzódott, saját témában emberemlékezet óta nem tartott sajtótájékoztatót – reagálót is legutóbb február 24-én, amikor hazánkban járt a török kormányfő –, kedden pedig az Iszlám Állam elleni magyar katonai fellépés kapcsán jelezte, hogy még nincs MSZP-s álláspont. Igaz, a magát külügyi vonalon diszponáló politikus március 9-én, hétfőn reagált Orbán Viktor követértekezleti beszédére is pártja részéről.

A nyilvánosság előtt az utóbbi időben elsősorban „utánlövésekkel” jelentkezik (internetes újságok cikkeit posztolgatja), illetve bizonyos rétegek számára tetszetős tartalmakat oszt meg a közösségi oldalon, napi egy-két alkalommal. Csaknem 220 ezren követik őt.

Hivatalos weboldala ugyanakkor májusi pártelnöki lemondása óta nem frissült.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.