Szabadtéri trampolinpark nyílt a Westend tetején

Az Egyesült Államokban öt-hat éve alakult ki a kultusza a trampolinugrásnak, onnan terjedt el.

MD
2015. 04. 09. 17:36
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Az 1100 négyzetméteres Jump City – Magyarország sajtótájékoztatóján Kalmár András projektvezető arról beszélt, hogy az Egyesült Államokban öt-hat éve alakult ki a kultusza a trampolinugrásnak mint a fitnesz egyik ágának, s onnan terjedt el. A most átadott park sajátossága, hogy faltól falig lehet ugrálni, és az asztalokon sávos rendszerben a kezdőtől a profi sportolóig mindenki megtalálja a magának megfelelő trampolint.

Az MTI kérdésére Kalmár elmondta, a park létrehozását nem befolyásolta, hogy a trampolin olimpiai sportág, mert ők a rekreációs sportra koncentrálnak, igaz szükség esetén a versenysportolóknak is edzéslehetőséget biztosítanak.

A létesítményt a sajtóeseményen többek között kipróbálta Cseh László olimpiai ezüstérmes, világbajnok úszó és Dudás Miklós világbajnok kajakos.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.