Elhunyt Maszlavér István

Hosszan tartó, súlyos betegség után, életének 62. évében szerdán elhunyt Naszály polgármestere.

2015. 05. 14. 15:29
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Maszlavér István (független) 1990 óta vezette a 2500 lakosú, Komárom-Esztergom megyei települést. Irányításával az önkormányzat a térségben az elsők között végzett infrastrukturális beruházásokat – mondta el Szűcs Márta.

Maszlavér István 2001 óta látta el a megye kistelepüléseit képviselő Polgármesterek a Falukért Egyesület elnöki tisztségét. A megyei közgyűlés kistelepülési tanácsnokaként dolgozott 2001 és 2010 között, a közgyűlés javaslatára hozta létre a falvak pályázati önrészét biztosító kistelepülési alapot.

A Komárom-Esztergom Megyei Közgyűlésnek 2006 és 2010 között, majd 2014-től képviselőként volt tagja.

Elnökségi tag volt a Komárom-Esztergom Megyei Kereskedelmi és Iparkamarában, a megyeszékhely távhőellátását biztosító Tatabánya Erőmű Kft. ügyvezetői tisztségét töltötte be.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.