Helyreigazítás

A „Szakvélemény: Btk.-gyanús a klinika ügye" című, 2014. 02. 16. napján megjelent cikkünk ügyében.

2015. 05. 28. 13:25
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A Fővárosi Ítélőtábla a Humán Reprodukciós Intézet Kft, és dr. Vereczkey Attila felperesek ügyében az alábbi helyreigazítás közlésére kötelezte az mno.hu-t: „A \'Szakvélemény: Btk-gyanús a klinika ügye\' című, 2014. 02.16. napján megjelent cikkünkben valótlanul híreszteltük, hogy az embriók a CGH-s genetikai szűréséhez a klinika és dr. Vereczkey Attila nem rendelkezik a szükséges szakhatósági engedéllyel. Valós tényeket hamis színben tüntettünk fel, amikor azt állítottuk, hogy az országos szakfelügyelő főorvos véleménye és az ETT-HRB állásfoglalása alapján az ÁNTSZ közigazgatási eljárás keretében első fokon megtiltotta a Versysnek, hogy embriókon genetikai szűrést végezzenek és a hatóság döntését a Versys Klinika megfellebbezte.”

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.