Közlekedési nehézségekre számíthatunk vasárnap a fővárosban

Építési munkálatok, valamint demonstráció miatt forgalomkorlátozások lesznek.

2015. 05. 14. 21:43
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A Budaörsi út kivezető szakaszán lezárják a Beregszász utca Budaörsi úti torkolatát mindkét irányban, mert a csomópontban közműmunkák kezdődnek. A lezárt Beregszász utcai kereszteződés környezetében a Budaörsi út önálló szakaszán Budaörs irányában csak egy sáv lesz járható. Ezzel egyidejűleg, vasárnapra virradóra megnyitják a Sasadi út – Budaörsi út csomópontot a Budaörsi úti közúti csomópont építésének új üteme miatt.

Az 53-as autóbuszok újra az eredeti útvonalon, a Sasadi úton közlekednek majd és a Budaörsi út kereszteződése előtt állnak meg.

Vasárnap délután 14 és 17 óra között a 2. Rehab Critical Mass demonstráció idején a 15-ös, a 16-os, a 17-es pótló, a 86-os, a 105-ös és a 115-ös autóbusz terelve jár, a közlekedésében néhány perces fennakadások várhatók. A lezárások mértéke a résztvevők számától függ.

A résztvevők a Lánchíd utcai parkolóban és a sikló előtti területen gyülekeznek, majd 15 órakor indulnak az Erzsébet térre a Clark Ádám tér – Lánchíd – Széchenyi István tér – József Attila utca – Erzsébet tér útvonalon. A menet elindulásakor a Clark Ádám téren néhány perces lezárásra lehet számítani. A 16-os, a 17-es pótló, a 86-os és a 105-ös autóbusz megvárja a menet elhaladását.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.