Marcsika Miamiba szervezte lánya lagziját

Az eseményről videó készült még 2010-ben. Az egyik károsult talált rá egy esküvőszervező cég honlapján.

MNO
2015. 05. 14. 17:32
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A Kun-Mediátor-károsultak Facebook-csoportjába töltötték fel a videót, amelyen Dobrai Sándorné, más néven Marcsika látható a lányának rendezett luxusesküvőn. A 2010-ben készült videót már eltávolították a videómegosztóról, azonban itt még meg lehet tekinteni.

A háromperces kisfilmet a Haring Photography nevű, esküvői képekre szakosodott cég honlapja jelentette meg. Az Origo azt írja, hogy a felvételeket Häring Ottó díjnyertes esküvői fotós készítette. Az újság egy utazási irodást is megkeresett, és szerintük a lagzi egymillió forint körüli összegbe kerülhetett. A csalással vádolt asszony csak néhányszor tűnik fel a felvételeken.

A Kun-Mediátornál 10-20 milliárd forint tűnt el. Nyolcszáznál is több a Kun-Mediátor-ügy károsultjainak a száma. A károsultak egy részét képviselő Dobrossy István ügyvéd azt mondta, kezdeményezni fogják a Kun-Mediátor Kft. felszámolását.

A hét elején a Blikk számolt be arról: a becsődölt brókercég károsultjai felháborodtak azon, hogy fagylaltpultot, kemencét, hűtőket árulnak a családi érdekeltségükbe tartozó étteremből a Kun-Mediátor Kft. vezetőjének lányai. A kiárusítást közben felfüggesztették.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.