Megbízott szerkesztő vezeti a Népszabadságot

Nagy N. Péter tavaly szeptember óta a lap főszerkesztő-helyettese.

2015. 05. 14. 17:08
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A Mediaworks Zrt. közleménye szerint Nagy N. Péter 1996-ban került a Népszabadsághoz, volt főmunkatárs, a belpolitikai rovat, majd a Magyarország szekció vezetője, később pedig a publicisztikai és a fórumrovatot szerkesztette. Tavaly szeptember óta a lap főszerkesztő-helyettese.

A Napi Gazdaság szerdán adott hírt arról, hogy cserbenhagyásos gázolás miatt gyanúsítottként hallgatta ki a rendőrség a Népszabadság főszerkesztőjét, aki március 30-án, kevéssel éjfél előtt a fővárosi Rottenbiller és István utca kereszteződésében elgázolt egy kerékpárost.

Murányi Marcell szerdán kiadott közleményében azt írta: nem észlelte, hogy elgázolt valakit, csak otthon tűnt fel neki, hogy megkarcolódott a kocsija, ezért visszament a helyszínre, ahol addigra már a rendőrség helyszínelt. A kihallgatáson elismerte felelősségét, de mint írta, nem gázolt, és tudatos cserbenhagyás sem történt.

Csütörtökön közleményben jelezte távozását, miután a sajtóból megtudta, hogy meghalt a balesetben megsérült férfi.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.