ORÖ: 700 millió vagy 2,6 milliárd?

A tavalyi évre az ORÖ 700 millió forintos költségvetést hagyott jóvá, a zárszámadásban azonban 2,6 milliárd forintos kiadás szerepel.

2015. 05. 30. 9:51
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A tavalyi évre az ORÖ 700 millió forintos költségvetést hagyott jóvá, a zárszámadásban azonban 2,6 milliárd forintos kiadás szerepel: a csaknem 2 milliárdos különbözetre, a pénz elköltésére Makai és társai magyarázatot várnak – olvasható a cikkben.

Az abonyi rendkívüli közgyűlésen az alternatív vizsgálóbizottság a Hegedüs István ORÖ-elnökhöz és családtagjaihoz kötődő kifizetéseket is szóvá akarja tenni. Makai István állítja, hogy a birtokában lévő kimutatások szerint az elmúlt években Hegedüs, valamint felesége, fia, lánya és menye is olyan térítéseket, megbízásokat – összesen mintegy 30 millió forintnyit – kapott, amelyekről nincs közgyűlési határozat – olvasható a lapban.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.