Szombattól több dél-pesti villamos menetrendje is változik

A villamospálya-karbantartási munkák június 19-ig tartanak.

2015. 05. 26. 17:35
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A BKV június 19-ig villamospálya-karbantartási munkákat végez a Határ út és a Jókai Mór utca kereszteződésénél, a Török Flóris utcában a Határ út és a Nagysándor József utca között, valamint a Gubacsi úton a Koppány utca és a Földváry utca között.

A 3-as villamos június 7-éig rövidített útvonalon, a Mexikói út és a Határ út között jár. A villamos által nem érintett vonalszakaszon az 52-es villamost is pótló, a Határ út és a pesterzsébeti Pacsirtatelep között közlekedő 3–52-es jelzésű villamospótló busz viszi az utasokat.

Az 51-es villamos május 30-ától június 19-éig nem jár, helyette teljes üzemidejében az 51A jelzésű villamos közlekedik, míg a Nagysándor József utca és a Közvágóhíd között 51-es jelzéssel villamospótló busz szállítja az utasokat.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.