A képviselők ismét feltehetik kérdéseiket a kormánynak

Az ülésnap 11 órakor napirend előtti felszólalásokkal kezdődik.

2015. 06. 01. 5:50
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Az ülésnap 11 órakor napirend előtti felszólalásokkal kezdődik, amelyeket a kormányhoz címzett kérdések és azonnali kérdések követnek.

A parlament honlapján elérhető információk alapján a fideszes Mengyi Roland arról kérdezi a külgazdasági és külügyminisztert, hogy miként segítheti Miskolc fejlődését egy szingapúri beruházás keretében épülő új gyár, a szocialista Korózs Lajos az emberi erőforrások miniszterétől vár választ arra, hogy miért csökken jövőre a kábítószer-megelőzésre fordított költségvetési forrás. A jobbikos Lukács László szintén Balog Zoltánhoz fordulva azt kérdezi, hogy a „félbehagyott” sportkórház lesz-e az új budapesti nagykórház, az LMP-s Szél Bernadett és Schmuck Erzsébet közös kérdésének címe: Ki fizeti a rezsiháború veszteségeit?

A márciustól alkalmazott új parlamenti munkarendnek megfelelően az ülés második hetében ezúttal sem tartanak vitákat, illetve nem lesznek határozathozatalok.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.