Bevándorlás: érkeznek a Kétfarkú Kutya Párt ellenplakátjai

A „művek” felét Budapesten „állítják ki”, de egy jut Felcsútra is, a többi pedig a Balatonnál lesz látható.

MNO
2015. 06. 30. 14:57
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Tízszer annyi pénzt gyűjtött össze a Magyar Kétfarkú Kutya Párt (MKKP) és a Vastagbőr a kormány bevándorlóellenes plakátjaira válaszoló ellenplakátokra, mint amennyit eredetileg kért – írta meg néhány nappal ezelőtt a Vastagbőr blog. Három millió forint helyett 33,3 millió jött össze. Az első félezer plakát pedig már szerdától, június első napjától látható az utcákon.

Kovács Gergely az MKKP elnöke a nol.hu-nak korábban elmondta, hogy a plakátok fele Budapesten lesz „kiállítva”, de egy jut Felcsútra is, a többi a Balaton partján lesz látható. Az angol nyelvűeket a Ferihegyi út mentén teszik ki, de egy-egy lesz Londonban és Bécsben is.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.