Delegációs célokra szerez be autókat a kormány

A védett személyek közúton történő utasbiztosításához szereznek be járműveket.

MTI
2015. 06. 12. 21:24
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Delegációs célokra járműveket szerez be a kormány – derült ki a pénteki Magyar Közlönyben megjelent kormányhatározatból.

A határozat szerint a nemzetgazdasági miniszter feladata, hogy július 31-ig biztosítson a rendőrségnek 351,5 millió forintot, a Terrorelhárítási Központnak 384,0 millió forintot, a Külgazdaság és Külügyminisztériumnak 135 millió forintot a védett személyek közúton történő utasbiztosításához szükséges járművek beszerzésére.

A kormány a belügyminisztert, valamint a külgazdasági és külügyminisztert arra utasította, hogy gondoskodjon olyan szabályozási környezet kialakításáról, amely alapján a beszerzésre kerülő gépjárművek csak delegációs célokra használhatók.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.