Felmentették a Nógrád Megyei Kormányhivatal osztályvezetőjét

A felmentés a Miniszterelnökség utasítására történt.

MTI
2015. 06. 09. 10:44
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A közlemény szerint a felmentés a Miniszterelnökség utasítására történt.

A 444.hu portál hétfőn tett közzé egy videofelvételt, amely feltételezésük szerint 2006 és 2010 között, Sisák Imre pásztói polgármestersége idején készülhetett.

A felvételen – mint a cikkben is írják – Sisák Imre arról beszél, hogy szerinte „a piszkos zsidóknak” csak „a saját zsebük” fontos. Hozzátette, hogy ezt amúgy személyes tapasztalatai nem támasztják alá, mert az az „egy-két zsidó”, akit ismer, azokkal „olyan helyzetben találkoztunk, amikor kérlek szépen nem volt érdekes a dolog a számára, tehát támadó nem volt”. De most bejutott a képviselőtestületbe „a Krämer ”, így most megtapasztalhatta, hogy „milyen egy aljas piszkos egy népség” – mondta a hangfelvétel szerint Sisák Imre.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.