Hazaengedték a gyerekeket a seregélyesi kórházból

Szombat délelőttig 14 gyerek volt még kórházban, de néhányan már aznap hazamehettek.

MTI
2015. 06. 15. 12:05
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Müller Cecília korábban elmondta, hogy szombat délelőttig 14 gyerek volt a Fejér Megyei Szent György Egyetemi Oktatókórházban, közülük hármat aznap hazaengedtek. Közölte még, hogy a megbetegedés hányással járt, csak egy gyereknek volt láza.

Jelezte azt is, hogy az általuk megvizsgált négy mintából sem adenovírust, sem rotavírust nem mutattak ki. Hozzátette, hogy a calicivírus, illetve a bakteriális fertőzések kimutatása több napot vesz igénybe.

A Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal múlt pénteken arról adott tájékoztatást, hogy 18 ötödikes diák betegedett meg a seregélyesi táborban „élelmiszer eredetű megbetegedés” tüneteivel.

Múlt kedden érkezett a 27 tagú osztály az erdei iskolába, közülük, mint azt mi is megírtuk, 18-an lettek rosszul péntekre virradóra.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.