Segédműtősként dolgozik Gyurcsány fia

Segédműtősként dolgozik egy budapesti kórházban Gyurcsány Ferenc fia – tudta meg a Blikk.

2015. 06. 03. 8:27
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A Demokratikus Koalíció elnökének fia minden reggel 7-re jár, és délután fél 5-ig tart a munkaideje, a fizetése nettó 100 ezer forint körül van. A 25 éves Gyurcsány Péter nem akart nyilatkozni a sajtónak, így a Blikk Gyurcsányt kérdezte. Mint mondta, érettségi után a fia úgy döntött, hogy nem akar továbbtanulni, hanem munkába áll. Eleinte raktárosként dolgozott, de megelégelte a munkát.

A Blikk megkérdezte a politikust, nem gondolt-e arra, hogy cégében vagy kapcsolatai révén bárhol máshol egy kényelmesebb, jobban fizető beosztásba ültesse fiát. „Soha nem gondoltam erre. Mindig is az volt az elvem, hogy a gyerekeket támogassuk, de csak amennyire szükséges” – mondta a politikus.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.