Szigetvári is rongálta a bevándorlós plakátokat

Az Együtt elnöke a Napi Gazdaságnak elismerte, ő is részt vett a migrációval kapcsolatos plakátok elleni akcióban.

2015. 06. 08. 5:51
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Elmondta, ő is részt vett egy akcióban, de nem azzal a csoporttal, amelyet előállítottak. Megjegyezte: minden támogatást megadnak az előállított aktivistáknak, akik Szigetvári szerint összesen 30 ezer forint anyagi kárt okoztak.

A rendőrség hat embert állított elő vasárnap hajnalban a bevándorlással kapcsolatos plakátok megrongálása miatt.

Az Együtt kedden közölte, hogy mozgalmat szervez a konzultációs óriásplakátok leszaggatására. Az MSZP szombaton közleményben azt írta, „a fröcsögő plakátkampány” üzenetét a polgári ellenállás eszközeivel mindenki úgy semlegesítse, ahogy csak tudja. A DK-nak – hangzott el egy szombati sajtótájékoztatón – nincs ellenére a plakátok megrongálását célzó állampolgári akció. Egy szélsőbaloldali törpepárt, a vörös csillag viselése miatt elítélt, majd Strasbourgban felmentett Vajnai Attila által vezetett Európai Baloldal még fizet is a rongálóknak.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.