Újabb forgalmi változások lesznek a Széll Kálmán téren

Mind a Krisztina körúton a Széll Kálmán tér irányába, mind a Vérmező úton jelentős torlódás várható.

MTI
2015. 06. 25. 18:22
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A Budapesti Közlekedési Központ (BKK) csütörtöki közleménye szerint péntektől hétfőig a Dékán utcát a Retek utca irányába egyirányúsítják, a Fillér utca felől érkezők a Retek utcából csak balra, a Fény utca felé tudnak majd kanyarodni.

Jövő hétfőtől a Margit körút–Szilágyi Erzsébet fasor–Krisztina körút csomópontban is közműmunkákba kezdenek, ezért a munkaterület a jelenlegi helyett az útpálya járda felőli oldalára kerül át. Az autósok várhatóan július 5-éig az új forgalmi rendnek köszönhetően már önálló sávon tarthatnak a Szilágyi Erzsébet fasor felé, ezáltal itt várhatóan csökkennek a forgalmi torlódások.

Szintén hétfőtől, várhatóan július 21-ig vízvezeték-építés miatt mintegy 60-80 méteres hosszon lezárják a Krisztina körúton a Széll Kálmán tér felé haladó jobb szélső forgalmi sávot a Hajnóczy utcánál, a közúti forgalom továbbra is két szűkített forgalmi sávon haladhat a Széna tér felé. A Vérmező út Várfok utcai csomópontjánál egy sávot lezárnak, ezért a Várfok utcába a középső sávból lehet majd bekanyarodni, a Széna tér felé pedig csak a jobb szélső sávon lehet haladni. A munkavégzés miatt mind a Krisztina körúton a Széll Kálmán tér irányába, mind a Vérmező úton jelentős torlódás várható.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.